Антъни Иванов и федерацията ни са се срещнали и са

...
 Антъни Иванов и федерацията ни са се срещнали и са
Коментари Харесай

Антъни Иванов и федерацията по плуване си стиснаха ръцете

 Антъни Иванов и федерацията ни са се срещнали и са провели потребен диалог.

23-годишният търновец и президентът Георги Аврамчев и генералният управител на националния тим Кристиян Минковски, нагледно казано, са си стиснали ръцете за идната взаимна работа, научи “24 часа ”.

Тази година Антъни отхвърли да подпише контракта с централата ни, който му обезпечава заплащане, средства за подготовка и регламентира правата и отговорностите на състезателя.

Пред “24 часа ” Иванов изясни, че това няма да му попречи да плува за България и да нападна норматив за международното във Фукуока (Яп) през лятото и олимпийските игри в Париж следващата година.

Юридическият му консултант Георги Градев пък разгласи, че клиентът му не бил склонен с някои клаузи, които дефинира като “затваряне на устата ”. От федерацията дадоха отговор, че това не дава отговор на истината и не считат да вършат взаимни отстъпки с настояванията на Антъни за контракта.

Иванов се прибра в България за държавното отборно и се срещна с Аврамчев и Минковски.

Двете страни са се разбрали, че общата им цел е да се гонят високи цели като класиране на международните във Фукуока и това в Доха следващата година, както и за олимпиадата във френската столица.

За задачата би трябвало да се възвърне регулярният подготвителен развой на състезателя.

Предстои Иванов да избере къде ще води подготовка. Единият вид е единствено в България, а другият е у нас и в Съединени американски щати.

Иначе националната ни антидопингова лаборатория направи 2 инспекции на Антъни за 3 дни. Предстои Спортният трибунал в Лозана да вземе дефинитивно решение за проблема с 3-те случая, при които той не бе откри за тест.

В първия ден от държавното Антъни стана първенец със смесената щафета на 4 х 100 м свободен жанр на “Черно море ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР